Permanente make up

Wil jij ook 24/7 perfecte wenkbrauwen, heb je geen zin om dagelijks je wenkbrauwen bij te tekenen of heb je zelf niet veel wenkbrauwen?

Dan is permanente make up de oplossing!

In tegenstelling tot de reguliere permanente make up, wordt permanente make up net onder de onderste laag van de opperhuid (bovenste huidlaag) en de bovenste laag van de lederhuid (tweede huidlaag) in geplaatst. Deze techniek zorgt ervoor dat zowel de kleur als het resultaat optimaal is.

De wenkbrauwen die wij creëren door middel van pmu passen bij het uiterlijk en het gezicht van onze klant.  Wij meten een mooie natuurlijke vorm van de wenkbrauw aan, zodat het op het oog niet zichtbaar is dat je pmu hebt laten aanbrengen. Hierdoor heeft iedere klant een eigen unieke wenkbrauw tot in de details uitgewerkt!

Wij werken met verschillende technieken voor de wenkbrauwen;

Powderbrow

 

Met behulp van de powderbrow techniek is het mogelijk om wenkbrauwen te maken die er heel natuurlijk uitzien.

Deze techniek van pmu die wordt toegepast, wordt gezien als de meest gangbare en veilige techniek voor iedereen. De voordelen van deze techniek worden met behulp van de schaduwtechniek beschouwd als universeel. Het vereist veel minder vaak touch-ups, de kleur blijft langer mooi, verdwijnt langzamer, ziet er goed uit op de ouder wordende huid en is een goede keuze voor de klanten met weinig natuurlijke wenkbrauw haren of klanten die een goede vorm van de wenkbrauwen missen.
Door middel van de powderbrow techniek worden veel onvolkomenheden gecorrigeerd.

De powderbrow techniek is ideaal voor:

 • iedereen die het uiterlijk van de wenkbrauwen wil verbeteren
 • als je zeer weinig tot geen haartjes hebt
 • mensen die meer volume in de wenkbrauwen willen
 • kleine imperfecties van de wenkbrauwen te corrigeren
 • een natuurlijk eind resultaat

 

Nieuwe Powderbrows €325,-
Touch up na 18 maanden

€ 165,-


Ultra fine hairstrokes

De Ultra fijne haartjes (3d hairstrokes) techniek geeft een onvergelijkbare natuurlijke uitstraling. Omdat wij bij deze techniek allemaal zeer fijne haren creëren in plaats van een volle pigmentatie, toont deze techniek altijd lichter en natuurlijker dan de powderbrow.

De gecreëerde fijne haartjes imiteren individueel het natuurlijke haar van een wenkbrauw. Het is belangrijk om te weten dat deze manier van pigmenteren vaak sneller vervaagd dan de powderbrow techniek!

 

De hairstroke techniek is ideaal voor:

 • iedereen die het uiterlijk van hun wenkbrauwen wil verbeteren
 • als je zeer weinig tot geen haar hebt
 • mensen met lichte of fijne wenkbrauwen
 • kale plekken opvullen in de wenkbrauwen
 • kleine imperfecties en de vorm van de wenkbrauw te corrigeren
 • als je een heel natuurlijke wenkbrauw wilt

 

Nieuwe hairstrokes

€ 325,-

Touch up na 18 maanden € 165,-

Combibrow

 

De combibrow techniek is een combinatie tussen de powderbrow en de hairstroke techniek.

De combibrow techniek wordt bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd met hairstroke techniek. Dit geeft een opgemaakte look, maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer warrig effect.

Het verloop van de aanzet naar de staart van de wenkbrauw is van licht naar donker en wordt gelijkmatig verdeeld. Door de haartjes bij de aanzet te plaatsen is deze techniek ook toe te passen bij vrouwen met weinig haar.

Deze techniek wordt gezien als de meest gangbare techniek voor vrouwen die dagelijks hun wenkbrauwen stylen en een optimale en strakke vorm willen behouden.

De Combibrow techniek is ideaal voor:

 • iedereen die een gedeelte van de wenkbrauwen mist
 • als je weinig haar of lichte dunne wenkbrauwen hebt
 • mensen die een goede vorm missen
 • dagelijks hun wenkbrauwen stylen
 • kleine imperfecties en vorm corrigeren
 • perfect nabootsten van een opgemaakte wenkbrauw

 

Nieuwe combibrows € 350,-
Touch up na 18 maanden € 175,-

De behandeling

Bij alle wenkbrauwtechnieken zullen wij starten met een intake gesprek, waarna wij met jouw goedkeuring de voor foto’s zullen gaan maken.

Hierna zal de vorm en de kleur met overleg bepaald worden. Als alles naar wens is gaan wij starten met de behandeling.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van onze moderne en geavanceerde permanente make up machine en meerdere speciaal hiervoor ontworpen wegwerp naaldmodules. Door middel van de juiste techniek wordt de permanente make up naald gestuurd en met zachte druk op de huid geplaatst. Vervolgens wordt de machine aangestuurd om het pigment in de bovenste laag van de opperhuid in te brengen.

 

Het resultaat

Omdat wij streven naar een optimaal resultaat en het pigment egaal verdeeld dient te worden, duurt de behandeling gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur weg trekken.

Je krijgt van ons een nazorg formulier mee, zodat je je aan de juiste nabehandeling kunt houden. Dit is heel belangrijk voor het genezingsproces!

Na 6 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er naar wens een nabehandeling afspraak worden ingepland.

Het resultaat zal gemiddeld een jaar tot 1,5 jaar duidelijk zichtbaar zijn, waarna de intensiteit en de vorm van de wenkbrauwen geleidelijk afneemt. Wij adviseren jaarlijks een controle afspraak in te plannen en de wenkbrauwen bij te werken om een optimaal resultaat te behouden.