Laserontharing


Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei in hun gezicht of op hun lichaam. Wanneer je genoeg hebt van scheren, harsen of epileren dan is laserontharing met de nieuwste LightSheer Diodelaser de perfecte oplossing.

Onze laserontharingskliniek zorgt voor een permanente haarreductie in gemiddeld 3 tot 6 behandelingen. Met name de dikke en donkere haren worden met de laserontharingstechniek definitief verwijderd.

 

Afhankelijk van het te ontharen gebied varieert de behandeling van 10 minuten (bijvoorbeeld bij de behandeling van een bovenlip) tot 1 uur (bij de behandeling van de rug). Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld.

Behandelingen zijn op afspraak. Afspraken zijn van maandag t/m zaterdag zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Wij starten in alle gevallen met een vrijblijvend en gratis consult/intake gesprek. Tijdens dit gesprek krijg je een testbehandeling en worden al je vragen beantwoord. Zo krijg je een duidelijk inzicht in de behandeling, onze garanties en vanzelfsprekend het resultaat.

  • voor lichaam en gezicht
  • voor mannen en vrouwen
  • gediplomeerd Lasertherapeute
  • maximaal 3 tot 6 behandelingen
  • behandeling op afspraak
  • vergoeding door zorgverzekeraars

 
Waarom Laserontharing of IPL ea?

Het grote verschil tussen Laserontharing en andere ontharingstechnieken zoals IPL is dat Laserontharing DEFINITIEF is, na gemiddeld 3-6 behandelingen ben je klaar en blijft het behandelde gebied haarvrij. Bij IPL en andere methoden zijn in 1ste instantie veel meer behandelingen nodig, vaak meer dan 10. Vervolgens zijn er jaarlijks meerdere herhalingsbehandelingen nodig. Omdat er geen sprake is van definitieve ontharing ben je eigenlijk nooit klaar met ontharen. Hoewel de prijs per ( IPL ) behandeling lager ligt, valt de totaalprijs, door het grote aantal behandelingen, een stuk hoger uit dan de totaalprijs voor Laserontharing.

 

Voor meer informatie, het boeken van een intake of voor het plannen van een afspraak kun je contact opnemen met Linda.

Laserontharingskliniek Borculo

By M Beautybar
Spoorstraat 16
7271  CB Borculo
M 06 830 08 291

https://www.laserontharingskliniek.nl/